::: KURT YEAGER ::: Biography

27. září 2013 v 22:42 | Elle

Kurt Yaeger sa narodil 03.1.1977. Je americký herec, model, režisér a profesionálny športovec, aj napriek tomu, že pred pár rokmi podstúpil amputáciu jednej nohy pod kolenom.
Narodil sa v San Franciscu,no v súčasnej dobe žije v Los Angeles. Ako BMX jazdec získal prezývku "Crowbar". Po mnohých úrazoch sa rozhodol vrátiť do školy a dosiahol magisterský titul v odbore hydrogeológia. Kým navštevoval školu, stal sa účastnikom motocyklovej nehode, ktorá vyústila v amputáciu. Jeho ľavá noha bola amputovaná, pravá mala zničený predný krížny väz a jeho panva bola roztrhnutá na polovicu spolu s jeho močovým mechúrom, mal poškodených sedem stavcov, kolaps pľúc, viacnásobné zlomeniny rebier a utrpel ťažký ​​otras mozgu. O rok neskôr sa úplné uzdravil a vrátil sa k , sa hereckej kariére. Ale nezanevrel ani na svoju športovú kariéru. A začal aj podnikať, stal sa jedným z majiteľov ProTonLocks Inc.

Filmography
2013::: Rudimental - Waiting All Night feat. Ella Eyre(Videoclip)
2012::: Knife Fight>>>Oliver KennedyRelease Date: Late 2012
2011::: Piranhaconda>>>Gunner2012 Premiere on SYFY TV Channel
2011::: Dolphin Tale>>> Veteran TimRelease date: September 23, 2011 (USA)
2011::: War Flowers>>>Rufus
2011::: Camel Spiders>>> Joe
2012::: The Pod>>> Brian
2010::: Sedona's Rule>>> Erick
2009::: The Real Deal>>> Bob Derdowski
2009::: Every Other Week >>> Jude
2009::: The Tenderloin>>> Ben Keegan
2009::: The Hell Patrol>>> Pvt. Steven McWatt
2008::: Asshole of the West>>> Levi
2007::: Charlie Wilson's War>>> Afghani Refugee
2007::: The Lost Coast

Television
2012::: Sons of Anarchy>>> Greg The Peg
2010::: The Bold and The Beautiful>>> Photographer
2010::: General Hospital>>> Mike - Prison Guard
2008::: Without a Trace>>> Kevin
2007::: The World's Astonishing News>>> Steve - Father
2002::: Rocket Power>>> Live Tour

Producer/director
2010::: Sedona's Rule>>> Executive Producer
2008::: Misunderstood>>> Director & ActorShort

Model
2007::: Porn for Women
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Alison | dobrevteam.blog.cz Alison | dobrevteam.blog.cz | 27. září 2013 v 23:24 | Reagovat

Tento človek mi je veľkou inšpiráciou už dlhšie.  Dokázal toho veľa a veľa si aj prezil :))

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama